Ιερέας έκανε «μαϊμού» εράνους…

Ιερέας είχε αγοράσει αυτοκίνητο 31.000 ευρώ, ενώ 22.000 ευρώ βρέθηκαν στην κατοχή του. Παράλληλα, 13.000 ευρώ είχαν μέσα οι «μαϊμού» ερανικοί λογαριασμοί. Ο ιερέας τέθηκε άμεσα σε αργία μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση από την δικαιοσύνη.

Ο λόγος για έναν 35χρονο ιερέα από τα Τρίκαλα, που όμως λειτουργούσε σε χωριά άλλης Μητρόπολης, ο οποίος σύμφωνα με το LamiaReport συζούσε με έναν 23χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Έκανε δήθεν εράνους για τον 23χρονο συγκάτοικό του που είχε προβλήματα υγείας

Σύμφωνα με τη δικογραφία που δημιουργήθηκε σε βάρος του, ο ιερέας μέσα από δύο λογαριασμούς (έναν στο όνομά του και έναν στο όνομα του 23χρονου) έκανε εράνους μέσα από τα social media και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι ο 23χρονος έχει προβλήματα και μεγάλη οικονομική ανάγκη.

Όλα αυτά, όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρικάλων, γινόταν εν αγνοία του 23χρονου, αφού ο διαχειριστής και των λογαριασμών ήταν ο 35χρονος ιερέας.

Στους δυο παραπάνω «ερανικούς» λογαριασμούς βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 12.922,50 ευρώ, στο σπίτι του ιερέα βρέθηκε το ποσό των 20.000 ευρώ, ενώ άλλα 2.110 ευρώ βρέθηκαν πάνω του.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο ιερέας είχε κάνει αγορές σε κινητά και σε υπολογιστές, 9.500€, ενώ είχε αγοράσει και αυτοκίνητο αξίας 31.000€.

Τέλος να πούμε ότι ο 35χρονος ο ιερέας τέθηκε άμεσα και αστραπιαία σε αργία μόλις η οικεία Μητρόπολη ενημερώθηκε για τον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας.

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ