ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ξεκίνησαν με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ. Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Κιλελέρ, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στους Αγίους Αναργύρους, την Αγναντερή τη Μελία και το Μικρό Βουνό, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Αρμένιο και τη Χάλκη έγινε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ακούγονταν Χριστουγεννιάτικη μουσική, Αη Βασίλης και ξωτικά μοίραζαν δώρα, μάγοι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους και πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Ζωιοπούλου Αχ. Χατζούλης και Ι. Κουκούτσης, που χαιρέτησαν κατά τόπους τις εκδηλώσεις, ευχήθηκαν στους παραβρισκόμενους «Χρόνια Πολλά» και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή των συνδημοτών τους στις εκδηλώσεις. Τόνισαν δε ότι αυτές πραγματοποιούνται για ακόμα μια χρονιά με την αγαστή συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, των Τοπικών Κοινοτήτων και Συλλόγων και των εθελοντών πολιτών του Δήμου Κιλελέρ.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με το εξής πρόγραμμα: Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη Νίκαια.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18:30 στις Νέες Καρυές και στη Γαλήνη και στις 19: 30 στη Γλαύκη.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο Καλαμάκι, στις 17:30 στα Βούναινα και στις 18:00 στον Πλατύκαμπο στο Μελισσοχώρι και στο Ζάππειο.

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 20: 00 στο Ομορφοχώρι.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 στη Μέλισσα.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Μεγάλο Μοναστήρι και στις 19:00 Ελευθέριο.

Παράλληλα με τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων θα πραγματοποιηθούν στη Νίκαια, στο Πολιτιστικό Κέντρο, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 η Χριστουγεννιάτικη Παιδική Παράσταση “Η εξαφάνιση του Άη Βασίλη” με τον Φώτη Σπύρου και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 19:00 η Χριστουγεννιάτικη Μουσική

Εκδήλωση της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο Μεγάλο Μοναστήρι το παραδοσιακό έθιμο της «γουρουνοχαράς».
Τις Χριστουγεννιάτικες εκδήλωσες παρακολούθησαν ο βουλευτής Μ. Χαρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Νταφόπουλος οι Αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Τρ. Τσινούλης, Κ. Φιλιππούλης, Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, και Αλ. Χονδρονάσιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Ι. Μπακαλόπουλος, Ι. Πινάκα, Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Χ. Χατζούλης και Γ. Ακριβούλης οι Πρόεδροι Ι. Τσικρίκας, Θ. Σκρίμπας, Αν. Χιωτάκης, Δ. Γκουτζιούλας, Δ. Καραμήτρος, Β. Κωστούλης και μέλη των ΤΣ των κοινοτήτων και πλήθος κατοίκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ