ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» 50 ΧΡΟΝΙΑ 1968/2018

Σημαντική ημέρα για το σύλλογο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Λάρισας ΠΗΓΑΣΟΣ θα είναι η Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, αφού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και το βιβλιοπωλείο Καλτσάς θα παρουσιαστεί στο κοινό της πόλης το βιβλίο του επίτιμου Προέδρου του συλλόγου, κ. Σπύρου Κων.Μπαρμπούτη με τίτλο «ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» 50 ΧΡΟΝΙΑ 1968/2018.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο στις 19:30 και για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λαρισαίων και Νικόλαος Παπαθεοδώρου ιατρός-ιστοριοδίφης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σωτήριος Κέλλας.

Ο Σπύρος Μπαρμπούτης αποτελεί ένα εκ των ιδρυτικών μελών του συλλόγου και για 50 χρόνια διετέλεσε αδιάλειπτα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και για πάνω από 20 χρόνια πρόεδρος του.

Στο βιβλίο του παρουσιάζει την ιστορία μισού αιώνα του συλλόγου, από την ίδρυση του, τη δημιουργία όλων των τμημάτων, τις διακρίσεις τμημάτων και αθλητών αλλά και γενικότερα την ιστορία του αθλητισμού στη Λάρισα, πλαισιωμένο από πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό του αρχείο.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα είναι ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ