ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΤΗΣ ΠΕΠΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Το Ν.Τ. της ΠΕΠΦΑ ( Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) ν. Λάρισας, και το Εθνικό Κέντρο – Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς (Exercise is Medicine-Greece), με την υποστήριξη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει επιμορφωτική-επιστημονική ημερίδα, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 18:00-20:00, στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής στο κτίριο ‘Κατσίγρα’ στη Λάρισα, με θέμα:

«Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ»

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου – Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς (Exercise is Medicine-Greece) και Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Κουτεντάκης, και ο Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Προεδρείο: κ. Τσιτώτας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Ν.Τ. ΠΕΠΦΑ Λάρισας), κ. Κέλλας Σωτήρης (δημοσιογράφος), κ. Κουτεντάκης Ιωάννης (ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), κ. Τζιαμούρτας Αθανάσιος (καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας).

18:00 Έναρξη Ημερίδας

18:00-18:15 Χαιρετισμοί Επισήμων

Λιούπας Νικόλαος, εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας

Μόρας Ευάγγελος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) Δήμου Λαρισαίων

Ζιάκα Βασιλική, Αν. Περιφερειακή Διευθύντρια Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

18:15 19:00 « Άσκηση και προσαρμογές για την υγεία και την αθλητική απόδοση» Εισηγητής : κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας, Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ -ΠΘ, με γνωστικό αντικείμενο: « Βιοχημεία της Άσκησης».

19:00-19:45 Άσκηση και υγεία: παρελθόν, παρόν και μέλλον

Εισηγητής : κ. Ιωάννης Κουτεντάκης, Ομότιμος Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Εθνικό Κέντρο – Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς (Exercise is Medicine-Greece)

19:45-20:00 ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ