ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας στο αμφιθέατρο του Διαχρονικού Μουσείου από τις 9 πμ έως τις 3 μμ. Από την Εφορευτική Επιτροπή ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι, οι οποίοι, κατ’ αλφαβητική σειρά, είναι οι εξής:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ: Αράπκουλε Δέσποινα, Καρακώστας Ευριπίδης, Κουτσοκώστα Αγορή (Ρέττα), Μαργαριτοπούλου Βαλεντίνη, Μαργαρίτου Βασιλική (Λούλη), Μπάσδρα Στέλλα, Σάπκας Ιωάννης, Σιούλας Ιωάννης, Σουρλαντζής Απόστολος, Τριανταφύλλου Αντώνιος, Τσιάκα Μαρία, Χατζηαγγελάκης Λεωνίδας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.: Πατσά Δήμητρα, Πιτσούλης Ζαχαρίας, Ρεμπάπης Βαγγέλης

Τα μέλη του Συλλόγου που θα προσέλθουν στην ψηφοφορία πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή την κάρτα μέλους. Υπενθυμίζεται πως ψηφίζουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη καθώς και όσα ρυθμίσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο ανήμερα των αρχαιρεσιών. Τέλος την Εφορευτική Επιτροπή απαρτίζουν οι: Αστέριος Λαχανάς (Δικηγόρος, ορισμένος από τον ΔΣΛ), Νικόλαος Μήτσος και Ευάγγελος Ρηγόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ