ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πολίτης επιτέθηκε φραστικά στον διευθυντή – Παρέμβαση της αστυνομίας και μήνυση

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες στο γραφείο της Πολεοδομίας στον Τύρναβο όταν πολίτης που είχαν εκκρεμή υπόθεση στο συγκεκριμένο γραφείο προφανώς δυσαρεστημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης επιτέθηκε φραστικά εναντίον του διευθυντή της υπηρεσίας ενώ δεν υπήρξε περαιτέρω εκτράχυνση της κατάστασης, ενώ κλήθηκε και επενέβησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου που οδήγησαν τον πολίτη στο Τμήμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com ο διευθυντής υπέβαλε εναντίον του μήνυση.

Με δεδομένο ότι είναι η δεύτερη επίθεση που γίνεται εναντίον του διευθυντή της πολεοδομίας από συναλλασσόμενους, δεν είναι και λίγοι οι πολίτες αλλά και ιδιώτες μηχανικοί της ευρύτερης περιοχής που ζητούν από τη δημοτική αρχή να θωρακίσει τα γραφεία της υπηρεσίας ώστε να εμπεδωθεί αίσθημα ασφάλειας στους υπαλλήλους, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι θα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα το γραφείο με επιπλέον προσωπικό ώστε οι υποθέσεις να διεκπεραιώνονται πιο γρήγορα για να μην υπάρχουν εντάσεις.

Αν μη τί άλλο πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτές τις επιθέσεις γιατί δεν αποκλείεται να δούμε πολύ σύντομα μία ακόμη υπηρεσία να φεύγει από το δήμο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ