ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ξανά μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού ο 18ος Ημιμαραθώνιος δρόμος «Τυρναβος – Λάρισα». Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί επίσης και ο αγώνας δρόμου 5.000 μέτρων.
Με αφορμή τις δύο αυτές αθλητικές εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκε χθες στο δημαρχείο Λάρισας συνέντευξη Τύπου με τη παρουσία φορέων της πόλης που τόνισαν τη σημασία αυτού του γεγονότος.

Ο Ημιμαραθώνιος

Πρόκειται για πιστοποιημένο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της IAAF, που διεξάγεται στην διαδρομή Τύρναβος – Λάρισα. Οι Οργανωτές ΕΚΤΟΣ από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων και το οικογενειακό τους περιβάλλον, προσβλέπουν και στους ανεξάρτητους δρομείς, ελεύθερους ασκούμενους ή περιπατητές, καθώς και σε αθλούμενους άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (ΑΦΕΤΗΡΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ)
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ –ΛΑΡΙΣΑ

Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου και ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο θέατρο Λάρισας. (Τύρναβος, Αγ. Σοφία, Γιάννουλη, κυκλικός κόμβος ΕΑΚΛ, κυκλικός κόμβος Ν. Σμύρνης, Γεωργιάδου, κόμβος Αγ. Αχίλλειου, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο).

ΑΓΩΝΑΣ 5.000μ

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. (Αρχαίο Θέατρο, Βενιζέλου, Πεζογέφυρα Πηνειού, Κηποθέατρο, Αγ. Αικατερίνη, Πεζόδρομος κοίτης Πηνειού, Γέφυρα ΔΕΥΑΛ, πεζόδρομος κοίτης Πηνειού, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο Λάρισας).

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ

– Αγώνας Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ανδρών –Γυναικών 21.097,5 μ
– Αγώνας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών 5 Χιλιομέτρων στον Πηνειό

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ

Η εκκίνηση, για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο των 21.097,5 μ θα δοθεί στις 11:00 (πλατεία Τυρνάβου)

Η εκκίνηση για τον δρόμο των 5 χιλιομέτρων στις 10:00 (Αρχαίο Θέατρο Λάρισας)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ