ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέλυσε στον Ant1 τους λόγους για τους οποίους ελήφθη η απόφαση διαγραφής της Εύας Καϊλή από το κόμμα, σημειώνοντας ότι η ευρωβουλευτής λειτουργούσε ως «Δούρειος Ίππος της ΝΔ».

«Πήρα μία απόφαση η οποία επί της ουσίας είναι απόφαση περιφρούρησης της παράταξής μας. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε αυτή την υπόθεση. Η τοποθέτηση για το Κατάρ με βρήκε κάθετα απέναντι και ψήφισα απέναντι σε αυτή την άποψη και δημοσίως είπα ότι είναι μακριά από τις αξίες της παράταξής μας. Πήρα την απόφαση να διαγραφεί γιατί το ποτήρι ξεχείλισε. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Αλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ», επεσήμανε στη συνέχεια.

Με αφορμή τη στάση που είχε τηρήσει όλο αυτό το διάστημα η Εύα Καΐλη όσον αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα», εξαπολύοντας «πυρά» και κατά της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι «το σύστημα εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος».

Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης Καϊλή, είπε ότι: «δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ