ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Φωταγωγήθηκε το δέντρο στα Αμπελάκια από τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αμπελακίων, κ. Γιάννη Ταζέ, ανταλλάσσοντας ευχές με τους κατοίκους και τους επισκέπτες για καλές γιορτές και χαρούμενο νέο έτος.
Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, με χαρούμενη διάθεση από όλους, συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικη μουσική της Φιλαρμονικής του δήμου Τεμπών.

Τα παιδιά έπαιξαν με τα ξωτικά, έβαψαν τα πρόσωπά τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια (face painting) και ξετρελάθηκαν με τα φαναράκια που άναψαν και πέταξαν στον χειμωνιάτικο ουρανό.

Στην εκδήλωση, προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους μελομακάρονα, σοκολατάκια, ζεστό μυρωδάτο από βότανα τσάι και ζεστό κρασί.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και φυσικά όλους όσοι συνέβαλαν στη πραγματοποίηση αυτής και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, αγάπη και αισιοδοξία.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο Δήμος Τεμπών- ΔΟΠΑΠΕΠ σε συνεργασία με την Κοινότητα Αμπελακίων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αμπελακίων.

Επίσης, στην εκδήλωση εκτός του Δημάρχου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο Πρόεδρος του ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. κ. Γιώργος Νικολάου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γιάννης Ταζές, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Γιάννης Περσάκης και κ. Σωτήρης Μιχαλάκης, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, κάτοικοι των Αμπελακίων και των γύρω περιοχών και αρκετοί επισκέπτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ