ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΣΣΑ LEA BOSKOVIC Η ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥ MONASTIR

Δεν τα κατάφερε η Τυρναβίτισσα πρωταθλήτρια του τένις στο διεθνές τουρνουά του Monastir αφού στη φάση των 16 αποκλείστηκε από την ιδιαίτερα ισχυρή Κροάτισσα Lea Boskovic, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.257 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Η Τυρναβίτισσα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3 και 6-4) από την αντίπαλό της.

Η Λάκη, η οποία βρίσκεται στο Νο.656 της παγκόσμιας κατάταξης, έφτασε στη φάση των 16 με 3 διαδοχικές νίκη της στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir. Στα προκριματικά είχε κερδίσει τη Νοτιαφρικανή Erin McKenzie με 6-1, 6-0, καθώς και τη Γιαπωνέζα Eri Shimizu με 6-1, 6-3.

Στη φάση των 32 η Μιχαέλα Λάκη ανέτρεψε το 6-7, 1-4 για να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη επί της Silvia Ambrosio, σε μια αναμέτρηση που ξεπέρασε τις 3 ώρες σε διάρκεια, και να πάρει την πρόκριση για τις “16” καλύτερες της διοργάνωσης.

ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και στο διπλό η Τυρναβίτισσα τενίστρια η οποία μαζί με τη Βρετανίδα Lauryn John-Baptiste οι οποίες στη φάση των 16 ξεπέρασαν το εμπόδιο των τενιστριών από την Πολωνία Maja Bajorek και Ewa Czapulak me 2-0 (3-6, 5-7).

Δυστυχώς στην επόμενη φάση τη φάση των 8 οι δύο τενίστριες Lauryn John-Baptiste και Μιχαέλα Λάκη αποκλείστηκαν από τις Οάνα Γκαβρίγια και Σαπφώ Σακελλαρίδη 0-2 (1-6, 3-6)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ