Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ…

Ολα δείχνουν ότι η απόφαση της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου να πραγματοποιήσει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μόλις 5 άτομα και να πάρει ομόφωνες αποφάσεις αγνοώντας την αντιπολίτευση που αποχώρησε στο σύνολό της από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και η απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικές τις κυβερνητικές αποφάσεις για τη σύσταση των δημοτικών επιτροπών, ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι για την αντιπολίτευση που όλα δείχνουν ότι θα απέχει από τις εδώ και πέρα συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτό άλλωστε φάνηκε  από τις τοποθετήσεις των επικεφαλής της Δράσης Πολιτών και της Πόλης που Θέλουμε, αλλά και του δημοτικού Συμβούλου της ΣΥΝ Πολιτείας κ.κ. Στ. Ροντούλη, Σ. Αμάρη και Χρ. Τσιόπα αντίστοιχα και μάλλον από εδώ και πέρα θα είναι πολύ δύσκολη η θέση της δημοτικής αρχής που δεν θα μπορεί να προωθήσει προς ψήφιση θέματα αν δεν αναζητήσει συναίνεση και συμφωνίες με την αντιπολίτευση.

Με αφορμή την κινητικότητα που καταγράφεται σύμβουλος της αντιπολίτευσης έλεγε μιλώντας στο paidis.com ότι από εδώ και πέρα αλαζονικές συμπεριφορές και πρακτικές του αποφασίζουμε και διατάσσουμε δεν θα είναι ανεκτές και θα πρέπει ο κ. Κόκουρας να σκύψει το κεφάλι και να συνεργαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ