ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Νέο ΔΣ και ΕΕ προέκυψαν από τις χθεσινές αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου. Οι εκλογές διεξήχθησαν στο Αμφιθέατρο του Μουσείου με την συμμετοχή 190 μελών, αριθμό μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά.

Την Εφορευτική Επιτροπή αποτελούσαν οι: Αστέριος Λαχανάς, δικηγόρος, ορισμένος από το ΔΣΛ, Νίκος Μήτσος και Βαγγέλης Ρηγόπουλος. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 189 ενώ βρέθηκε και 1 άκυρο.

Κατά σειρά εκλογής το νέο ΔΣ απαρτίζουν οι:

Απόστολος Σουρλαντζής, Γιάννης Σιούλας, Αγορή (Ρέττα) Κουτσοκώστα, Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης, Γιάννης Σάπκας, Δέσποινα Αράπκουλε & Βασιλική (Λούλη) Μαργαρίτου.

Αναπληρωματικά Μέλη: Στέλλα Μπάσδρα, Βαλεντίνη Μαργαριτοπούλου, Αντώνης Τριανταφύλλου (ισοψήφισαν οι δύο προηγούμενοι υποψήφιοι), Μαρία Τσιάκα & Ευριπίδης Καρακώστας.

Κατά σειρά εκλογής την Ε.Ε. απαρτίζουν οι: Βαγγέλης Ρεμπάπης, Δήμητρα Πατσά & Ζαχαρίας Πιτσούλης. Τις επόμενες ημέρες το νέο ΔΣ και η ΕΕ θα συγκροτηθούν σε σώμα.

Το νέο ΔΣ ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες, την Εφορευτική Επιτροπή για τον άψογο τρόπο διεξαγωγής της όλης εκλογικής διαδικασίας, την Προϊσταμένη της Εφορείας Σταυρούλα Σδρόλια και τους υπαλλήλους του Μουσείου για την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου και την υποστήριξη κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ