ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΟΑΣΝΛ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Η ΕΟΑΣΝΛ συνεχίζει τις συσκέψεις ενημέρωσης και συζήτησης με τους γεωργούς και κτηνοτρόφους για τα πολλά και οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την διεκδίκηση λύσεων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα στο ΤΟΕΒ Φαρσάλων σύσκεψη της ΕΟΑΣΝΛ και των Αγροτικών Συλλόγων Φαρσάλων.

ΠΕΜΠΤΗ 15 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου σύσκεψη της ΕΟΑΣΝΛ και του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Πλατυκάμπου.

Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις. Η συμμετοχή όλων μας, είναι καθοριστικός παράγοντας για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας. Ότι κερδίσαμε ως τώρα ήταν αποτέλεσμα των προσπαθειών μας και αγωνιστικών διεκδικήσεων.

Η ΕΟΑΣΝΛ χαιρετίζει τους συναδέλφους μας που έχουν στήσει μαζικό μπλόκο στον Ε-65 στην Καρδίτσα, εκφράζει την αλληλεγγύη της και καταδικάζει τον κυβερνητικό αυταρχισμό που για μια ακόμη φορά έχει στήσει τις κλούβες των ΜΑΤ μπροστά από τα τρακτέρ των αγροτών, τους αντιμετωπίζει σαν εγκληματίες, σαν τον «εχθρό» λαό.
Οι αγρότες παλεύουν στον δρόμο για την επιβίωση της, απαιτούν λύσεις από τις κυβερνήσεις που με τις πολιτικές τους δημιουργούν οι ίδιες τα προβλήματα και βγάζουν τους αγρότες στον δρόμο. Δεν λύνονται τα προβλήματα με τον κρατικό αυταρχισμό και την τρομοκρατία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ