Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ

Μήνυμα του Χρήστου Καπετάνου από την Τερψιθέα

«Βρισκόμαστε στην Τερψιθέα, περιοχή που αποτελεί την καρδιά της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής δίπλα στην πόλη της Λάρισας. Τα προβλήματα τρέχουν αλλά ζητούμενο είναι να επικοινωνούνται άμεσα στο αρμόδιους φορείς» τόνισε κατά τη διάρκεια της πρόσφατής επίσκεψής του στην Τερψιθέα ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας Ν.Δ., Χρήστος Καπετάνος.

O Λαρισαίος πολιτικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Νώντα Κώστα, τον δημοτικό σύμβουλο Λάρισας, κάτοικο Τερψιθέας, Βάιο Κυριτσάκα, μέλη του τοπικού συμβουλίου, αγρότες, κτηνοτρόφους και επαγγελματίες της περιοχής. Μαζί τους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα και να ενημερωθεί επισταμένως για τα προβλήματα που τους απασχολούν από την αύξηση του κόστους παραγωγής, εξαιτίας της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης.

Ο Χρήστος Καπετάνος, από την πλευρά του, επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο ήδη έχουν λάβει αρκετά μέτρα για την στήριξη του αγροτικού εισοδήματος αλλά στόχος είναι να ληφθούν ακόμη περισσότερα και ειδικά για το νομό Λάρισας. Προς αυτή την κατεύθυνση, τους διαβεβαίωσε ότι τα αιτήματα τους θα διαβιβαστούν εκ νέου στον ΥΠΑΑΤ, Γεώργιο Γεωργαντά, ώστε να αναζητηθούν λύσεις.

«Πέρα από τις δυσκολίες που δυστυχώς ποτέ δεν σταματούν, ιδιαίτερη χαρά μου προκαλεί το γεγονός ότι η Τερψιθέα κατοικείται από νέους, δραστήριους ανθρώπους, γυναίκες και άνδρες, παραγωγικούς που της δίνουν ζωή, σε πείσμα των καιρών που θέλουν τους οικισμούς και τα χωριά μας ερημωμένα. Η καρδιά του νομού Λάρισας και του Θεσσαλικού κάμπου εν γένει χτυπάει στις περιοχές αυτές και χρέος όλων μας είναι να στηρίζουμε την επιστροφή των νέων αλλά και την επιμονή όσων δεν έφυγαν, να μένουν και να στηρίζουν τον τόπο τους. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μοναδική υποδοχή που μου επιφυλάξατε και κυρίως, για την ενδιαφέρουσα και γόνιμη κουβέντα που είχαμε» τόνισε κλείνοντας, απευθυνόμενος στους κατοίκους της Τερψιθέας, ο κ. Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ