ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ 

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας παρέστη την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην Περαχώρα Τυρνάβου, καλεσμένος του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Καλαρρυτινών «ΟΙ ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ».

Ειδικότερα, με μεγάλη χαρά οι Καλαρρυτινοί της Θεσσαλίας και φίλοι του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Καλαρρυτινών “ΟΙ ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ” μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν τον Άγιο Νικόλαο.

Τελέσθηκε με λαμπρότητα και επισημότητα Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ενώ ακολούθησε η εμφάνιση του παιδικού τμήματος του δραστήριου Συλλόγου με χορούς από τους Καλαρρύτες και την Ήπειρο, συνοδεία και εδεσμάτων.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Αρχηγός Τ.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας, με τον οποίο ο Δήμαρχος Τυρνάβου είχε ιδιαίτερο διάλογο, όπως επίσης ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαρρυτών Σωτήρης Μπακαγιάννης, αλλά και ο Πρόεδρος ΤΟΕΒ Τυρνάβου Παντελής Μπακαγιάννης.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες. Θερμές ευχαριστίες και σε όλους όσους τίμησαν την διοργάνωση με την παρουσία τους. Τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν αφενός σημαντική υπενθύμιση σχετικά με τις ρίζες μας, αφετέρου αποτελούν φωτεινό φάρο για να μεταλαμπαδεύσουμε αρχές και αξίες στις επόμενες γενιές. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και του χρόνου να ανταμώσουμε με υγεία.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ