ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΤΩΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 5.000 Μ.

Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, μετά από δυο χρόνια απουσίας, ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Τύρναβος – Λάρισα «Στέλιος Καντώνιας» και αγώνας δρόμου 5 χλμ, οι οποίοι διοργανώθηκαν από το  Δήμο Λαρισαίων, τη ΔΗ.Κ.Ε.Λ. (Τμήμα Αθλητισμού), τον Δήμο Τυρνάβου και την  Ε.Α.Σ.Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλίας  και με την στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του ΣΥΒΑΣ Λάρισας,    του Σ.Δ.Υ.Ν. Λάρισας, ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων

Η εκκίνηση του 18ου Ημιμαραθωνίου δρόμου Τύρναβος-Λάρισα «Στέλιος Καντώνιας» δόθηκε  στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου  στις 11.00 το πρωί και ο τερματισμός έγινε στο Αρχαίο θέατρο Λάρισας, ενώ νωρίτερα στις 10.00 έγινε η  εκκίνηση του αγώνα 5 χλμ. με  αφετηρία και τερματισμό  το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί το μέγα Χορηγό Exalco- Aluminium Systems και όλους όσοι  συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης: την Τροχαία Λάρισας και τον κ. Διοικητή κ.Βλαχογιάννη Βασίλειο,την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, την Ε.Ο.Δ.Υ.Α., την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., τον Ποδηλατικό Α.Σ.Πηνειό, τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, την ΚΟΙ.Ν.Σ.Ε.Π. ¨Αθλοτεχνίες¨,    τον Σύλλογο Vespa Club Λάρισας, τον Σύλλογο Μοτ/στων Motoriders,  και την ΛΕ.Φ.Φ.Α.Μ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων -για τον 18ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ ¨ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΤΩΝΙΑΣ¨ είναι: εδώ

-για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ είναι: εδώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ