ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ…

Για ανυπόφορη κατάσταση εξαιτίας της δυνατής χριστουγεννιάτικης μουσικής που παίζει για τουλάχιστον 9 ώρες την ημέρα και μάλιστα σε δυνατή ένταση που φτάνει και μέσα στα σπίτια τους παρά τα κλειστά παράθυρα κάνουν λόγο περίοικοι των οδών και των πεζοδρόμων όπου έχουν τοποθετηθεί ηχεία για την αναπαραγωγή της μουσικής.

«Μας έσπασαν τα αφτιά και τα νεύρα. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και το χειρότερο είναι ότι δεν εμφανίζεται κανείς υπεύθυνος στο δημαρχείο για να κάνουμε τα παράπονά μας μήπως και δοθεί κάποια λύση στο πρόβλημα», σημειώνει χαρακτηριστικά αναγνώστρια που έχει το διαμέρισμά της στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής ενώ ανάλογα είναι τα παράπονα και άλλων αναγνωστών του paidis.com.

Μάλιστα μητέρα μαθήτριας που η κόρη της ετοιμάζεται και διαβάζει για τις πανελλαδικές σημειώνει ότι το παιδί δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και κλαίει από τα νεύρα του λόγω της δυνατής μουσικής.

“Δεν λέμε καλό είναι να υπάρχει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μελωδίες γιορτινές αλλά όχι σε τέτοια ένταση που θα μας στείλει στο γιατρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μήπως οι κύριοι της δημοτικής αρχής να κάνουν μία βόλτα στους δρόμους που παίζει η μουσική για να διαπιστώσουν το ύψος της έντασης μήπως και βρεθεί κάποια λύση;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ