ΤΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Η ανακοίνωση του σχολείου για την επίσκεψη

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ. – Λ. Λάρισας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των ΑμεΑ, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου μαθητές της Α΄ και Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας μαζί με μαθητές του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να ηχογραφήσουν την πρώτη τους ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου!

Προηγήθηκε κοινός εκκλησιασμός των μαθητών των δύο σχολείων στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Λαρίσης. Έχοντας ως αφορμή αυτή τη διδακτική επίσκεψη το σχολείο μας πρόσφερε τρόφιμα στον Επιούσιο της Ιεράς Μητροπόλεως, τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Επιούσιου, όπου δέχτηκαν κεράσματα από την Ιερά Μητρόπολη. Εκεί είχαν την ευκαιρία να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια με στόχο την ενίσχυση της αντίληψης ότι είμαστε όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί αλλά όλοι σημαντικοί!

Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου για τη φιλοξενία. Θερμά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του προγράμματος κ. Μανώλη Αστερία, Παπαδή Δημήτριο, και Μητσοπούλου Ελένη, και πολλά πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές των δύο σχολείων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ