ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 6ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η Προϊσταμένη, οι εκπαιδευτικοί καθώς και οι μαθητές του 6ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Απολλώνειο Θεραπευτήριο, Κέντρο Αποκατάστασης για τη μεγάλη και τη σπουδαία δωρεά που προσέφερε στο Νηπιαγωγείο μας, δύο ρομπότ, Beebot και mTiny.

Η εισαγωγή της σύγχρονης τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι ένας στόχος πρόκληση για την εκπαίδευση, προσελκύει στο μέγιστο δυνατό την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων των μαθητών. Η χρήση τους στην εκπαίδευση συνδέεται με τη συνεργατική και ενεργητική μάθηση.

Τα οφέλη που προκύπτουν είναι πολλαπλά και σχετίζονται με τον ενθουσιασμό των μαθητών, την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους, καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα, το παιδαγωγικό κλίμα της τάξης, τις σχέσεις μεταξύ των μαθητών, τις σχέσεις μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητών, την εικόνα που αποκομίζει ο μαθητής για το σχολείο και για τον εαυτό του μέσα στο σχολείο.

Οι ενέργειες του Απολλώνειου Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, που πάντα στοχεύουν στον Άνθρωπο, την Εκπαίδευση, την Κοινωνία, αναδεικνύουν το πλούσιο έργο και την αξιόλογη πορεία της εταιρείας, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Ένα όνειρο για όλους εμάς, πραγματοποιήθηκε, χάρη στην ευαισθησία σας κύριε Παπαστεργίου, που στέκεστε συνοδοιπόρος στο ταξίδι μας. Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ στ’ αλήθεια, γιατί το κάθε βήμα, μας προετοιμάζει για το επόμενο.

Ευχαριστούμε ακόμη την κα. Κατερίνα Μακρή (διοικητική διευθύντρια της κλινικής) και στην κα. Ιωάννα Χατζησυμεών (ψυχολόγο) που παρευρέθηκαν στο νηπιαγωγείο παραδίδοντας τα δώρα γεμίζοντας τα παιδιά με πολλή χαρά και ενθουσιασμό.

Σας εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την προσφορά σας.