ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ…

Η Ρ. Καραλαριώτου επισκέφθηκε την έκθεση «Κερνάμε Λάρισα»

«Η συνεργασία φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα για όλους. Αυτό που γίνεται μέσα από την έκθεση «Κερνάμε Λάρισα» είναι σημαντικό καθώς παρουσιάζονται στους πολίτες και στους επισκέπτες, με άμεσο τρόπο τα τοπικά προϊόντα της περιοχής που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό» ανέφερε η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου που βρέθηκε στην έκθεση «Κερνάμε Λάρισα», την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, για δεύτερη χρονιά μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.

Η Λαρισαία πολιτικός στάθηκε στα περίπτερα της Κεντρικής Πλατείας, συνομίλησε με παραγωγούς, δοκίμασε εκλεκτές γεύσεις και ευχήθηκε για τις γιορτινές ημέρες.

«Είναι σημαντικό να στηρίζουμε όλοι οι πολίτες τις τοπικές επιχειρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο η οικονομία της περιοχής ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο καθώς τα χρήματα μένουν στον τόπο και επιστρέφουν πάλι στους πολίτες της Λάρισας. Μέσα από την συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη θα πετύχουμε.

Η έκθεση «Κερνάμε Λάρισα» είναι σημαντική πρωτοβουλία καθώς φέρνει σε άμεση επαφή τους παραγωγούς με τους πολίτες. Αποτελεί παράλληλα διαφήμιση για τον τόπο καθώς μπορούν να την χαρούν και επισκέπτες που βρίσκονται στη Λάρισα τις ημέρες των γιορτών. Τέτοιου είδους δράσεις είναι προστιθέμενη αξία για τα προϊόντα της περιοχής που είναι πιστοποιημένα και έχουν υψηλή ποιότητα» δήλωσε η κ. Ρένα Καραλαριώτου που συνεχάρη τους διοργανωτές και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίησή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ