ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΧΑΡΑ ΙΙ, 9ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Παραμύθια, γέλια, τραγούδια, μουσική και συγκίνηση είχε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποίησαν από κοινού τα παιδιά του Κέντρου Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ και οι μαθητές του 9ου νηπιαγωγείου Λάρισας.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε στο Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή της ομάδας «Μικροί ήρωες» της κας Δήμητρας Μπαράτση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Pepa pig μάγεψε με την παρουσία της και ο Άγιος Βασίλης με τις ζεστές αγκαλιές του.

Το Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ αποτελεί δομή του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και δέχεται παιδιά στο φάσμα του αυτισμού ηλικίας 2-10 ετών.

Βασικός στόχος του Κέντρου Ημέρας είναι η πρώιμη παρέμβαση για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ένταξης τους σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία (πρωινό καθημερινό τμήμα) και η υποστήριξη των παιδιών που έχουν ήδη ενταχθεί σε σχολικό πλαίσιο σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς (απογευματινά τμήματα). Παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και υποστήριξη της οικογένειας ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις διαφορετικές καταστάσεις που βιώνει με το παιδί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ