ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΦΗΝΩΜΕΝΗ ΟΒΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ!!!!

Σοκαρισμένοι έμειναν οι γιατροί νοσοκομείου, μετά την άφιξη 88χρονου ο οποίος είχε, σφηνωμένη στον πρωκτό του, μία βόμβα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο ηλικιωμένος έφτασε στο νοσοκομείο Sainte Musse στην Τουλόν το βράδυ του Σαββάτου (17/12), ζητώντας να του αφαιρεθεί το βλήμα πυροβολικού, μήκους 20 εκατοστών, από τον πρωκτό του.

Η άφιξή του έφερε και σκηνές πανικού στα επείγοντα του νοσοκομείου στη Γαλλία, με τους εργαζόμενους να φοβούνται το ενδεχόμενο έκρηξης της βόμβας, σύμφωνα με τον γαλλικό ειδησεογραφικό οργανισμό Var-Matin.

Οι πυροτεχνουργοί που κατέφτασαν στο σημείο, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι, ο κίνδυνος να εκραγεί το βλήμα όσο βρισκόταν μέσα στον ηλικιωμένο ήταν πολύ μικρός. Είναι σαφές ότι η εισαγωγή του βλήματος στον πρωκτό του 88χρονου έγινε για λόγους σεξουαλικής ικανοποίησης.

«Από τις 9 έως τις 11μιση το βράδυ του Σαββάτου, ένα από τα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου απαιτούσε την παρέμβαση πυροτεχνουργών, την εκκένωση των επειγόντων περιστατικών ενηλίκων και παιδιών καθώς και την εκτροπή των εισερχόμενων επειγόντων περιστατικών», δήλωσε σχετικά εκπρόσωπος του νοσοκομείου Sainte Musse. «Κληθήκαμε να διαχειριστούμε τον κίνδυνο σε ένα δυναμικό πλαίσιο. Τις στιγμές που νιώσαμε ότι υπήρχε κίνδυνος, λάβαμε όλες τις προφυλάξεις», πρόσθεσε.

«Μας καθησύχασαν λέγοντάς μας ότι επρόκειτο για ένα συλλεκτικό αντικείμενο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο χρησιμοποιούσε ο γαλλικός στρατός», ανέφερε το νοσοκομείο.

«Έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε ασυνήθιστα αντικείμενα σε σημεία που δε θα έπρεπε»
Οι ειδικοί πυροτεχνουργοί κατάφεραν να καθησυχάσουν τους γιατρούς που, δικαιολογημένα, φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους, σε περίπτωση που καλούνταν να αφαιρέσουν χειρουργικά το αντικείμενο. Όπως προέκυψε, η βόμβα υπήρξε συλλεκτικό αντικείμενο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και χρησιμοποιούνταν, στις αρχές του 1900, από τον γαλλικό στρατό.

Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το κέλυφος του βλήματος μέσω μίας τομής. Μετά την αφαίρεσή του, συμπέραναν ότι πρόκειται για ένα αντικείμενο μήκους 20 εκατοστών και πλάτους 5 εκατοστών. «Ένα μήλο, ένα μάνγκο ή ακόμη και ένα κουτί αφρού ξυρίσματος, έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε ασυνήθιστα αντικείμενα σε σημεία που δε θα έπρεπε», δήλωσε ένας γιατρός. «Αλλά ένα βλήμα; Ποτέ!». Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου, ο 88χρονος αναρρώνει και είναι καλά στην υγεία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ