ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ: «ΨΙΧΟΥΛΑ» ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

Είναι θράσος να εμφανίζει η κυβέρνηση ως ανακούφιση το food pass που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1».

Την στιγμή που οι ανατιμήσεις έχουν εκτοξεύσει το κόστος για τα λαϊκά νοικοκυριά, η κυβέρνηση δίνει ψίχουλα μπροστά στα τεράστια «καρβέλια» που παίρνουν από το λαό με τους άμεσους και έμμεσους φόρους, όπως σημείωσε.

Υπενθύμισε ότι με τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε τις προηγούμενες ημέρες, προβλέπεται αύξηση των φορολογικών εσόδων κατά δύο δισεκατομμύρια ευρώ, που θα προέλθουν από τα λαϊκά στρώματα, ενώ τα τεράστια κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων είναι «ιερά δισκοπότηρα» για την κυβέρνηση.

Αν η κυβέρνηση ήθελε να προσφέρει ανακούφιση, σημείωσε ο Γ. Λαμπρούλης, θα ψήφιζε τις δύο τροπολογίες που κατέθεσες το ΚΚΕ για επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και κατάργηση των έμμεσων φόρων.

Σχετικά με τη συζήτηση για αποστολή S-300 στην Ουκρανία, ξεκαθάρισε ότι είναι επικίνδυνη και στοχοποιεί τον ελληνικό λαό η εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ