ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 58ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ο Σύλλογος Διδασκόντων, γονείς και μαθητές του 58ου Νηπιαγωγείου Λάρισας και του Παιδικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία της πόλης με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα είδη παρέδωσαν η προϊσταμένη του 58ου νηπιαγωγείου κα Μανδραβέλη Αρετή, η νηπιαγωγός κα Λασπά Δήμητρα καθώς και η προϊσταμένη του παιδικού σταθμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κα Τσαμαγκού Ευαγγελία.
Όπως επεσήμαναν οι εκπαιδευτικοί με την προσφορά αυτή θέλουν να ενισχύσουν τις οικογένειες που στηρίζονται από τη Δομή ενώ παράλληλα οι μαθητές κάνουν πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.

Τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους και τους ενημέρωσαν για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ