ΣΤΟ Α.Τ.Α. ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι Μαθητές της Β΄ Τάξης του Τομέα «Διοίκησης & Οικονομίας» του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας πραγματοποίησαν Διδακτική επίσκεψη στον Εκθεσιακό Χώρο του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (Α.Τ.Α.) στη Λάρισα, όπου ξεναγήθηκαν στην Έκθεση με την ονομασία «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος».

Οι Μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο χώρο όπου εκτίθεται πληθώρα αντικειμένων, μεταξύ των οποίων ένα αεροσκάφος F16, εξομοιωτές πτήσεων αεροσκαφών Α7 και F1, οπλικά συστήματα, βλήματα αεροσκαφών, στολές πιλότων, ιστορικά έγγραφα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη μακρά και ένδοξη ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας της Ελλάδος από της συστάσεώς της, στις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι και σήμερα. Επίσης, περιηγήθηκαν σε ιδιαίτερο χώρο που είναι αφιερωμένος στους πεσόντες Αεροπόρους διαχρονικά.

Μαθητές και συνοδοί Εκπαιδευτικοί έμειναν ενθουσιασμένοι από αυτό το ιδιαίτερο και μοναδικό Μουσείο στην Ελλάδα, ορισμένοι, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να «ασκηθούν» στον εξομοιωτή πτήσεως, πραγματοποιώντας μία … «πτήση».

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας ευχαριστούμε τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, καθώς και τους υπευθύνους του Εκθεσιακού χώρου που μας δέχτηκαν και ιδιαίτερα την κα Αργυροπούλου Χριστίνα, Ανθ/στη (ΕΧΜΤΣ) για την υπέροχη και λεπτομερή ξενάγηση, καθώς και την άψογη φιλοξενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ