ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

«Στο Δαμάσι, που δοκιμάστηκε πριν δύο χρόνια από τον σεισμό, γίνονται προσπάθειες οι πληγές να κλείσουν και τα χαμόγελα να επιστρέψουν. Η γιορτή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου απέδειξε ακριβώς αυτό, ότι οι κάτοικοι έχουν ανάγκη να συνεχίσουν τη ζωή τους με αισιοδοξία και κοιτώντας μπροστά.», τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε.ΕΠ. Λάρισας, Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός παραβρέθηκε στην κεντρική πλατεία του Δαμασίου, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Τυρνάβου. Πριν από τη φωταγώγηση του δέντρου, απόλαυσε τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα κάλαντα από τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Τυρνάβου.

Στο Δαμάσι ο κ. Καπετάνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Δήμαρχο Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα, τους αντιδημάρχους Τυρνάβου, κ.κ. Κατσαρό,Γιαννόπουλο, Σακούτσιο, Χρυσοβέργη και Τσαπραλή, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μανδηλά καθώς και εκπροσώπους του τοπικού συμβουλίου και τοπικών φορέων του Δαμασίου.

Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους της σεισμόπληκτης περιοχής, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις τυχόν καθυστερήσεις που παρατηρούνται, αναφορικά με τις επιδιορθώσεις στις κατοικίες που έχουν πληγεί από το σεισμό.

Ο Χρήστος Καπετάνος, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι όλες τους οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί θα διαβιβαστούν στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Αθήνα άμεσα.

Μετά την εκδήλωση, ο κ. Καπετάνος ευχήθηκε σε όλες και σε όλους τους παρευρισκόμενους «Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές, με Υγεία, Αισιοδοξία και Πίστη για τις καλύτερες μέρες που έρχονται». Τέλος, συνεχάρη το Δήμο Τυρνάβου, το τοπικό συμβούλιο του Δαμασίου και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Τυρνάβου για την όμορφη εκδήλωση, η οποία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αναπτέρωσε το ηθικό των κατοίκων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα επακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις την επερχόμενη χρονιά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ