ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Από  την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η  είδηση του δυστυχήματος στην Ρουμανία, ο Δήμος Λαρισαίων ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς, με στόχο καταρχάς την ενημέρωση αλλά και να διερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορούσε να συνδράμει. Τις επαφές με τις αρχές της Ρουμανίας πραγματοποιεί το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας.

Σήμερα το πρωί, όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα  του συμπολίτη που έχασε τη ζωή του,  στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου ήρθαν σε επαφή με στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας του.  Σύμφωνα δε με ενημέρωση από την ίδια πηγή της οικογένειας,  η κατάσταση της υγείας της συζύγου του νεκρού συμπολίτη, η οποία έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται,  εξελίσσεται ομαλά και χωρίς να διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της. Ο Δήμος μας προσπαθεί να ενημερωθεί επίσης για την εξέλιξη της υγείας των υπολοίπων τραυματιών.

Βρισκόμαστε  από χθες σε επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες  έχουν τεθεί σε ετοιμότητα για να συνδράμουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και τη συμπαράστασή μας στους τραυματίες και σε όλους  στους επιβάτες του λεωφορείου για την τραγική εξέλιξη της χριστουγεννιάτικης εκδρομής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ