ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Είναι Χριστούγεννα! Η Λάρισα έχει φορέσει τα γιορτινά της κι οι γειτονιές της κατακλύζονται από τους ήχους και τα φώτα της μεγαλύτερης γιορτής του χρόνου. Σε τούτες της μέρες η ανάγκη να νιώσουμε τη ζεστασιά των ανθρώπινων σχέσεων, του γιορτινού τραπεζιού και της οικογενειακής γαλήνης γίνεται κυρίαρχη.

Τα φετινά Χριστούγεννα ωστόσο είναι δύσκολα για αρκετούς συμπολίτες μας. Οι απανωτές κρίσεις, η δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και η μοναξιά, η απομόνωση και ο αποκλεισμός κάνουν αυτές τις μέρες σκληρές για πολλούς συνανθρώπους μας. Ας κρατήσουμε στο μυαλό μας το πνεύμα των Χριστουγέννων και ας ανοίξουμε τις αγκαλιές μας σ’ όσους τις έχουν ανάγκη. Ένα μικρό δώρο, ένα χαμόγελο και λίγη ανθρώπινη ζεστασιά, μπορούν να κάνουν και τα δικά μας Χριστούγεννα ακόμα πιο όμορφα.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους και σε όλες χαρούμενα Χριστούγεννα. Μακάρι η αγάπη και η συντροφικότητα να νικήσουν τις δυσκολίες τις εποχής. Ας γίνει η συλλογικότητα το μήνυμα των φετινών Χριστουγέννων κι έτσι η αισιοδοξία θα γίνει το αίσθημα μας για το μέλλον.

Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ