ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΩΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 53ΧΡΟΝΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Τα πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα είναι η αιτία θανάτου του 53χρονου Λαρισαίου ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στο κέντρο του Βουκουρεστίου όταν τον πλάκωσε η οροφή του λεωφορείου που είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα με προορισμό τη Ρουμανία, μετά από πρόσκρουση σε προειδοποιητική αψίδα.

Ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Τζορτζ Κρίστιαν Κιουρκά, ο οποίος εξέτασε σήμερα τη σορό του 53χρονου, δήλωσε πως φέρει πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου να είναι τραυματική.

«Η νεκροψία ολοκληρώθηκε σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη πληροφορία. Παραβρέθηκε άνθρωπος της οικογένειας ο οποίος και αναγνώρισε τον νεκρό. Η δεύτερη πληροφορία είναι ότι πήραν τη σορό, έχει φύγει από τις υπηρεσίες μας. Η αιτία του θανάτου ήταν τραυματική. Καθ’ όλα τραυματική. Είχε σοβαρά, πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και ειδικά στον θώρακα. Ο θώρακας συμπιέστηκε. Δεν γνωρίζω ακριβώς από τι», τόνισε στον Alpha.

«Θα κινηθούμε νομικά»

Την ίδια στιγμή επιβάτιδα του λεωφορείου τόνισε στο Mega πως ο οδηγός ήταν προσεκτικός, ενώ σημείωσε πως μετά την κηδεία του 53χρονου οι επιβάτες θα κινηθούν νομικά κατά του ταξιδιωτικού γραφείου και των ρουμανικών αρχών.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Όλα σκοτείνιασαν. Εγώ βρέθηκα ξαφνικά παγιδευμένη, το κεφάλι μου σφηνώθηκε στο κάθισμα. Άρχισα να φωνάζω. Στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι του λεωφορείου, άρχισα να βγάζω το χέρι μου έξω και το χτυπούσα στη λαμαρίνα για να με ακούσουν», είπε για το πώς βίωσε την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Βουκουρέστι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ