ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ

Το κρεοπωλείο Καρέλας υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μία μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων κρέατοπαρασκευασμάτων σε απίθανες γεύσεις και σε απίστευτες τιμές! .
Στο κρεοπωλείο θα βρείτε αρνάκια και κατσίκια γάλακτος απίστευτης ποιότητας διαλεγμένα ένα ένα από τα σφαγεία Καρέλας στο Βόλο από χωριά της Καρδίτσας, της Μαγνησίας κ της Λάρισας.

Τα μοσχαράκια που θα βρείτε στο κρεοπωλείο αυτή την εβδομάδα είναι από την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα. Όλα τα χοιρινά μας είναι φυσικά από τη χοιροτροφική μονάδα Μπουχλαριώτη στη Λάρισα την μοναδική μονάδα στην Ελλάδαμε πιστοποίηση ειδικής εκτροφής ώστε το κρέας να είναι πλούσιο σε ω3 καλά λιπαρά για την υγεία .

Τα Κοτόπουλα είναι Ολύμπου και τα κοκόρια χωριάτικα από τον Κακανούδη.

Επίσης, εκτός από τα πρωτότυπα και γκουρμέ παρασκευάσματα θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία σε διάφορους μεζέδες για τους πιο παραδοσιακούς : Μπουμπάρια χοιρινά πρόβεια και μοσχαρίσια, σερδένια, κοιλιές αρνίσιες, μοσχαρίσιες, πόδια αρνίσια, μοσχαρίσια, χοιρινά , συκωταριές αρνίσιες, γλυκάδια, κεφάλια μοσχαρίσια και αλλά πολλά για το γιορτινό σας τραπέζι στις καλύτερες τιμές της αγοράς καθώς έρχονται όλα απευθείας από τα σφαγεία της επιχείρησης στο Βόλο.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος σας εύχονται Καλές γιορτές!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ