Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ – ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

Τα τεράστια προβλήματα μίας ημιτελούς πλατφόρμας που ουσιαστικά δεν επιτρέπει στους κτηνοτρόφους να κάνουν αίτηση για να λάβουν στήριξη για την αγορά ζωοτροφών, επισημαίνει με δήλωσή του, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Στη δήλωσή του, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει τα εξής: «Σοβαρές τεχνικές δυσκολίες για τη λειτουργία και υποστήριξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αίτησης στήριξης των κτηνοτρόφων για την αγορά ζωοτροφών έχουν εντοπιστεί από τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους κτηνοτρόφους, που σε πολλές περιπτώσεις απειλείται ακόμα και η πληρωμή τους.

Η άγνοια της Κυβέρνησης για την πραγματικότητα και το αποκλειστικό της ενδιαφέρον για τη δημιουργία και μόνο εντυπώσεων, έθεσε σε λειτουργία την ημιτελή ηλεκτρονική πλατφόρμα αίτησης στήριξης των κτηνοτρόφων για την αγορά ζωοτροφών δημιουργώντας πλήθος προβλημάτων στους δικαιούχους κτηνοτρόφους.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση εμπαίζει τους κτηνοτρόφους καθώς δεν θέλει αλλά ούτε μπορεί να τους υποστηρίξει και να τους ενισχύσει πραγματικά.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ