ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ

Με αφορμή την εκ νέου αναβολή σήμερα της προγραμματισμένης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου εξαιτίας της αποχής τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αλλά και της απουσίας του δημάρχου και αντιδημάρχων από τη συνεδρίαση η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο υποβιβασμός του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου έφθασε απόψε στο κατακόρυφο, με την απουσία του Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου στην προγραμματισμένη συνεδρίαση λόγω ματαίωσης της προηγούμενης, στις 21 Δεκεμβρίου 2022.

Αυτή είναι η υπευθυνότητα από τους διοικούντες τον Δήμο, απέναντι στους συμπολίτες μας, που ένα μεγάλο μέρος τους υποστήριξε με την ψήφο του.

Ακόμα και αυτό το πλαίσιο λειτουργίας των δήμων που δημιουργήθηκε διαχρονικά με τους νόμους Καποδίστριας, Καλλικράτης και Κλεισθένης από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και τους καταψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση στα δημοτικά συμβούλια, τους γράφουν «στα παλιά τους τα παπούτσια».

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους τους συμπολίτες μας με υγεία και αγωνιστική διάθεση για να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές στον Δήμο μας και η Λαϊκή Συσπείρωση θα βρίσκεται παντού και μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ