ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ευχές για τα Χριστούγεννα και για το Νέο Έτος αντάλλαξαν μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λάρισας με τους συνομηλίκους τους στην Σεβίλλη και τη Μούρθια της Ισπανίας.
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS KA122 με τίτλο: “IT’S TIME TO ACT. URBAN RIVERS NEED HELP” μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων Α1 και Α3 Λυκείου με υπεύθυνους καθηγητές τους κ.κ. Κουτσιούλη Νικόλαο, Μαλάκο Σταμάτη, Τσιούκα Ευαγγελία και Τσοτσάνη Ευθυμία έγραψαν με μεράκι κι ενθουσιασμό τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους εκφράζοντας θερμές ευχές για τις γιορτές και μηνύματα ελπίδας για τη Νέα Χρονιά.

Οι ταχυδρομικές ευχές ταξίδεψαν για το ισπανικό σχολείο “IES VELAZQUEZ ” στη Σεβίλλη.

Επίσης, οι μαθητές των τμημάτων γ2 και γ3 Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας στο πλαίσιο συνεργασίας στο ευρωπαϊκό έργο etwinning “EUROPE IS LIVING A CELEBRATION” με το σχολείο «IES INGENIERO DE LA CIERVA» της πόλης Μούρθια και υπεύθυνες καθηγήτριες τις κ.κ. Γατσιού Έλενα, Κοσμάνου Βασιλική, Ρήτου Κασσιανή και Τσιούκα Ευαγγελία ετοίμασαν και μοιράστηκαν τις ευχές τους σε διάφορες ευρωπαϊκές γλώσσες στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα ειρήνης κι αγάπης. Η περσινή συνεργασία συνεχίζεται με τους Ισπανούς φίλους και όλοι στο σχολείο ανυπομονούν για τη συνέχειά της!!!

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου περιμένουν, λοιπόν, με μεγάλη χαρά να λάβουν τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες που έχουν αποστείλει οι Ισπανοί φίλοι τους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ