ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τα εύσημα των καταστηματαρχών αλλά και όλων όσοι πέρασαν χθες από το κέντρο του Τυρνάβου πήρε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου που για μια ακόμη χρονιά διοργάνωσε μουσικές εκδηλώσεις που συνοδεύονταν από κεράσματα (μελομακάρονα και ζεστό κρασί) στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής και στην οδό Δημοκρατίας λίγο πριν την πλατεία Αγοράς.

Από τις 6 το βράδυ και μέχρι το κλείσιμο της αγοράς δύο ορχήστρες από ντόπιους καλλιτέχνες κρατούσαν μουσική συντροφιά καταστηματάρχες και καταναλωτές, ενώ στα στάντ που είχε στήσει η διοίκηση του συλλόγου σερβίρονταν τα μελομακάρονα και το ζεστό κρασί.

Γιορτινή η ατμόσφαιρα σε μία αγορά που έδειξε να το έχει ανάγκη και οι παροτρύνσεις όλων προς τη διοίκηση του συλλόγου μαζί φυσικά με τις ευχές για τη νέα χρονιά ήταν να πραγματοποιούνται συχνά ανάλογες δράσεις.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Πετμεζάς μιλώντας στο paidis.com υποστήριξε ότι ήταν μία δράση που στόχευε στην δημιουργία εορταστικού κλίματος στην αγορά και παράλληλα ήταν μία ευκαιρία να ευχαριστήσει ο εμπορικός κόσμος της πόλης τους καταναλωτές που στηρίζουν την τοπική αγορά. Παράλληλα τόνισε ότι ο σύλλογος θα είναι πάντα παρών και θα διοργανώνει ανάλογες εκδηλώσεις που στηρίζουν την τοπική οικονομία.

Τέλος ο κ. Πετμεζάς ευχαρίστησε του χορηγούς της εκδήλωσης Κάβα Καλιώνη, καφέ Παπιγιόν και κατάστημα Μπελτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ