ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Στο ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς νιώθουμε όλοι την ανάγκη να βάλουμε καινούριους στόχους, να ορίσουμε ξανά τις προσδοκίες μας και να πορευτούμε στο μέλλον με αγάπη και αισιοδοξία.
Ο χρόνος που πέρασε, μαζί με τους προηγούμενους μας έδειξε πως το σημαντικότερο αγαθό είναι η υγεία. Το νιώσαμε αντιμετωπίζοντας την πανδημική κρίση, είδαμε ανθρώπους να χάνονται κι άλλους να κλονίζονται. Είδαμε επίσης ένα πόλεμο στη γειτονιά μας μετά από πολλά χρόνια. Είδαμε ανθρώπους να βρίσκονται σε ανάγκη, να χάνουν τα αυτονόητα. Είδαμε την αβεβαιότητα να μεγαλώνει.

Είναι ωστόσο τώρα μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας όσα μας πλήγωσαν την περασμένη χρονιά και να ενώσουμε τις ευχές μας για το αύριο.

Γι΄ αυτό θέλω κατ’ αρχάς να ευχηθώ υγεία σε όλους. Να ευχηθώ επίσης να πάψει γρήγορα αυτός ο πόλεμος και τα δεινά που φέρνει σε κείνους που τον βιώνουν στην καθημερινότητα τους, αλλά και σε μας που βιώνουμε τις επιπτώσεις του. Θέλω ακόμα να ευχηθώ στον καινούριο χρόνο να βρούμε τη δύναμη και τα μέσα να παλέψουμε ενάντια στη φτώχεια, στον αποκλεισμό και την ανέχεια. Να ζήσουμε όλοι σε ένα καλύτερο κόσμο.

Ας είναι το 2023 καλύτερο. Ας αγωνιστούμε όλοι γι’ αυτό.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους και σε όλες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...