ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2023 ΕΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Μήνυμα του Αθανασίου – Σάμερ Αμάρι για τη νέα χρονιά

Καθώς αποχαιρετούμε το 2022, μια χρονιά δύσκολη και επώδυνη για πολλούς από τους συμπολίτες μας, μια χρονιά η οποία μας έφερε αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις, ασυνήθιστα μέχρι πρότινος δεδομένα και πολλαπλές κρίσεις(π.χ. οικονομική ανέχεια, πανδημία, κλιματική κρίση), στις οποίες κληθήκαμε να αποδείξουμε νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, ευχόμαστε η νέα χρονιά να σημάνει μια γενικότερη αλλαγή για την κοινωνία μας και για τον καθένα από μας ξεχωριστά.

Ας είναι το 2023 η χρονιά μιας νέας αρχής, που θα σημάνει ψυχική ανάταση και ευδαιμονία. Αλλά και μια χρονιά δημιουργική και χαρούμενη, με λιγότερες δυσάρεστες στιγμές, όπου η «κανονικότητα» που τόσο οραματιζόμαστε θα επιστρέψει στις ζωές όλων μας.

Ευχόμαστε το 2023 να αποτελέσει εφαλτήριο για την ανάκαμψη του τόπου, αλλά και μια χρονιά ευημερίας όπου θα επικρατεί η αλληλεγγύη, η δημοκρατία και ισότητα μεταξύ όλων μας. Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται ατομική και συλλογική ευθύνη, αλλά και συνειδητοποίηση της αξίας που έχει η θεμελίωση της δημοκρατίας μας, όπου θα κυριαρχεί η σύμπνοια, η ενότητα και η ομοψυχία. Συνεπώς, θα πρέπει να αποβάλουμε τα ατομικά συμφέροντα, τις ιδεολογικές διαφορές και να αποβλέπουμε στο συλλογικό συμφέρον.

Χρόνια πολλά & Καλή χρονιά με υγεία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ