ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2023 ανακοίνωσε μέσω mail που έστειλε στα ΜΜΕ ο κ. Μπάμπης Τσιαπάλας ο οποίος με την ευκαιρία της αλλαγής του χρόνου στέλνει και τις ευχές του για τη νέα χρονιά με το παρακάτω μήνυμα:

«Η χρονιά που αποχαιρετούμε στιγματίστηκε από έναν πόλεμο, που μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τόσο στην γειτονιά μας όσο και σε ολόκληρη την υφήλιο.
Έσπασαν επικίνδυνες και λεπτές ισορροπίες Κρατών με αποτέλεσμα την ρήξη σε κάθε επίπεδο.
Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ότι τα προβλήματα για τα Κράτη της Ε.Ε. μεγαλώνουν και σαφέστατα χρειάζεται η κάθε χώρα να έχει σοβαρούς ηγέτες στο τιμόνι της για να τα αντιμετωπίσει.
Εμείς ως Ελλάδα αποδείξαμε ότι έχουμε και ότι θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε.
Το νέο έτος που υποδεχόμαστε, αποτελεί το έναυσμα μια νέας πορείας προς τα εμπρός με ενότητα, σύνεση αλλά και αποφασιστικότητα, σε όλους τους τομείς.

Πάντα με διαρκή προσπάθεια για την ανάκαμψη και αποτελεσματική στόχευση στην αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας μας.
Σε αυτό μας βοηθά σταθερά η ισχυρή πολιτική βάση, που θέσαμε ήδη από το 2019 για την διαχείριση των δυσκολιών μας με τη ψήφιση σημαντικών νομοσχεδίων που υλοποιούν βασικές πολιτικές δεσμεύσεις και ιδέες για την Ελλάδα του αύριο.
Η κυβέρνηση μας έκανε πράξη όλα όσα εξήγγειλε. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται ξανά την στήριξη όλων μας.
Προχωράμε μπροστά για την Ελλάδα».

Σ.Σ.: Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιαπάλας είναι ο πρώτος που ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ενώ πρέπει να τονίζουμε ότι πριν από λίγα χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2014, ήταν εκείνο το στέλεχος της τοπικής ΝΔ που είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη ΝΔ και την προσχώρησή του στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ