ΤΟ 2023 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Ποδαρικό του Χρήστου Καπετάνου στα Φάρσαλα για τη νέα χρονιά

Επίσκεψη και ποδαρικό, στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος, κατά την οποία είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δημήτρη Γιακοβή και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κυριάρχησαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και οργανωτικά ζητήματα, ενόψει των επικείμενων εκλογών του 2023. Στη συνέχεια, ο Φαρσαλινός πολιτικός συνοδευόμενος από στελέχη της τοπικής οργάνωσης και φίλους, επισκέφθηκε την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Αμέσως μετά, ο κ. Καπετάνος με το δήμαρχο Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου και πλήθος κόσμου, παρακάθισαν σε παρακείμενο καφέ, ενώ στο επίκεντρο της χαλαρής κουβέντας που πραγματοποίησαν βρέθηκαν ζητήματα πολιτικής, τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και της τρέχουσας επικαιρότητας.

«Βρέθηκα τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στην πόλη στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα, τα Φάρσαλα όπου αρχικά επισκέφτηκα τα Γραφεία της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων της ΝΔ και είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής σε εορταστικό κλίμα.

Επί τάπητος τέθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος για την περιοχή των Φαρσάλων, ενώ εστιάσαμε και στις διαδοχικές εκλογές που θα λάβουν χώρα μέσα στο έτος 2023. Κοινή μας παραδοχή ήταν ότι απαιτείται όλοι να παλέψουμε και να «σηκώσουμε τα μανίκια», ώστε να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των πιο κρίσιμων εθνικών εκλογών της μεταπολίτευσης.

Τέλος, με το δήμαρχο Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου και συντοπίτες μου, είχαμε μία γόνιμη συζήτηση αναφορικά με προβλήματα που εντοπίζονται στην περιοχή των Φαρσάλων και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών έτι περαιτέρω.

Το 2023 θα είναι μια χρονιά με δουλειά αλλά και δημιουργικές προκλήσεις, για όλους, όσους ασχολούμαστε με τα κοινά. Θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους τους πολίτες τους νομού μας, μια υγιή και δημιουργική χρόνια, γεμάτη επιτυχίες και αισιοδοξία», τόνισε, με το πέρας των συναντήσεων ο κ. Καπετάνος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ