Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Χθες η Νεολαία Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της στήριξης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης, που συγκέντρωσε τις προηγούμενες ημέρες, στο κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. Οι ωφελούμενοι επιλέγονται με οικονομικά κριτήρια που συμψηφίζονται με κοινωνικά κριτήριά και συνθήκες διαβίωσης έπειτα από την αξιολόγηση κοινωνικού λειτουργού.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διανέμει, σε τακτική βάση αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα φυσικές καταστροφές, γιορτινά πακέτα και χριστουγεννιάτικά παιδικά δώρα.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Η αλληλεγγύη το όπλο μας!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ