ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας θα αποκτήσει μία σύγχρονη και λειτουργική έδρα, που θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών και θα είναι προσβάσιμο από όλους τους πολίτες, ιδίως τους ηλικιωμένους και τα ΑμΕΑ.

Η κατασκευή νέου κτιρίου για το Αστυνομικό Τμήμα εντός του 2023 αποτελεί δέσμευση και προτεραιότητα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.»
Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από το ΑΤ Ελασσόνας, κατά τη συνάντησή του με τον διοικητή Πέτρο Μουταφίδη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνεχάρη τον διοικητή για το έργο της Αστυνομίας, τονίζοντας πως, σε όλο τον Νομό, οι πολίτες νιώθουν πιο ασφαλείς, χάρη στην επιχειρησιακή ικανότητα των αστυνομικών αρχών που σημειώνουν επιτυχίες. Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι η ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας και η προάσπιση της δημόσιας τάξης συνιστούν βασικό άξονα του προγράμματος της ΝΔ, τον οποίο η κυβέρνηση υπηρετεί με συνέπεια, σεβόμενη τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών.

Επίδομα και αυξήσεις τακτικών αποδοχών

Ο Χρήστος Κέλλας, στο πρόσωπο του κ. Μουταφίδη, ευχαρίστησε το αστυνομικό προσωπικό της Ελασσόνας για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας, επισημαίνοντας πως το επίδομα των 600 €, που δόθηκε από την κυβέρνηση στους αστυνομικούς, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο. Σημείωσε, δε, πως η αύξηση των τακτικών αποδοχών των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας θα προάγεται βάσει των δημοσιονομικών περιθωρίων.

Ευχαριστίες σε Θεοδωρικάκο

Ο Λαρισαίος βουλευτής, αφού αντάλλαξε πρωτοχρονιάτικες ευχές με τον διοικητή και το προσωπικό του ΑΤ Ελασσόνας, αποχώρησε κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
«Η Ελληνική Αστυνομία απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας διαχρονικά και σε υψηλά ποσοστά επί του συνόλου των κρατικών θεσμών. Ως μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας, οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό των υπερασπιστών του νόμου και της τάξης, προάγοντας τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών επιτέλεσης της αποστολής τους.

Η κατασκευή νέου κτιρίου για το Αστυνομικό Τμήμα συνιστά συλλογικό στόχο, ο οποίος εκπληρώνεται για να βελτιώσει την καθημερινότητα των αστυνομικών και των πολιτών της Ελασσόνας. Ευχαριστώ θερμά τον Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανταπόκρισή του στο αίτημά μας. Εύχομαι, από βάθους καρδιάς, σε όλο το αστυνομικό προσωπικό της χώρας, υγεία, δύναμη και κάθε καλό!

Καλή Χρονιά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ