ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

Για άλλη μια χρονιά παραμονές της Πρωτοχρονιάς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε δώρα στα μικρά παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από τη Δομή.

Πρόκειται για μια δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου η ο οποία υλοποιείται κάθε χρόνο μοιράζοντας παιχνίδια στα παιδιά των δικαιούχων της Δομής τα οποία φοιτούν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να εντείνουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται και να δώσουμε λίγη από τη θαλπωρή των εορτών στους μικρούς μας φίλους.

Τα παιχνίδια αυτά προέρχονται από προσφορές καταστημάτων καθώς και από απλούς πολίτες που φέρνουν τα παιχνίδια των παιδιών τους που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, τους οποίους και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στην οδό Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ