ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Ε ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης που πραγματοποιήθηκε από την Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Λάρισας, την Παρασκευή 30/12/2022 , ο γραμματέας Γιάννης Μαλάκος μαζί με τον εκπρόσωπο τύπου Κυριάκο Κουρούτσαλη και το μέλος της νομαρχιακής Γρηγόρη Γκουντόπουλο παρέδωσαν τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης με στόχο την κάλυψη αναγκών των ευάλωτων συμπολιτών μας για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Λάρισας ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές συμπολίτες που αγκάλιασαν την δράση αυτή και προσέφεραν τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων και η παραλαβή τους έγινε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής , κ. Σωτήρη Βούλγαρη, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που υπάρχει και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία και το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Λάρισας συμμετείχε και θα συμμετέχει πάντα σε τέτοιες ενέργειες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο να ενισχύσει, αλλά και να παρακινήσει όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν από το υστέρημά τους στους συνανθρώπους μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ