ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ

Κοινή στάση τηρούν οι Στ. Ροντούλης, Σ. Αμάρι, Χρ. Τσιόπας και Χρ. Μάμμος που συναντήθηκαν σήμερα

Σε συνάντηση τους οι Ροντούλης Αστέριος, Αμάρι Σάμερ και Τσιόπας Χρήστος ως επικεφαλής των παρατάξεων τους καθώς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάμμος Χρίστος αποφάσισαν την κοινή τους στάση, στο θέμα των ακυρωμένων αποφάσεων των Δήμων από το ΣτΕ από την 1η Δεκεμβρίου 2022 και μετά.

Σε κοινή δήλωση τους αναφέρουν:

”Οι αποφάσεις των επιτροπών των Δήμων, κρίθηκαν άκυρες από το ΣτΕ από την 1η Δεκεμβρίου. Συνεπώς από τις συνεδριάσεις που έγιναν αλλά και όσες θα γίνουν μέχρι να υπάρξει νέα νομοθετική ρύθμιση, δεν παράγονται νόμιμα αποτελέσματα. Θεωρούμε πως ο Δήμαρχος αλλά και όσοι συμμετέχουν στις συνεδριάσεις αυτές, ενώ γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι είναι παράνομες, οδηγούν τον Δήμο σε αδιέξοδα και περιπέτειες.

Σεβόμενοι τους θεσμούς, τον ρόλο μας και την επιλογή των δημοτών, θα απέχουμε από τις συνεδριάσεις των οργάνων μέχρι να υπάρξει διορθωτική ρύθμιση σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, δηλαδή μέχρι να επανασυσταθούν οι επιτροπές και να επανέλθουν οι αρμοδιότητες στα δημοτικά συμβούλια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ