ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια να πραγματοποιήσει εργασία στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κουκουράβα ο γνωστός καλλιτέχνης Νότης Μαυρουδής, ο οποίος βρέθηκε στο κενό από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω σε πέτρες χάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή του σε ηλικία 77 ετών.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 8.30 το βράδυ, όταν ο συνθέτης, κιθαριστής και ραδιοφωνικός παραγωγός βρισκόταν σε κατοικία στην Κουκουράβα για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάτησε σε ένα ξύλο στα κάγκελα του μπαλκονιού για να πραγματοποιήσει κάποια εργασία, ωστόσο, το ξύλο υποχώρησε, χάνοντας έτσι την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου τριών μέτρων, πέφτοντας πάνω σε πέτρες που βρισκόταν στο έδαφος με το κεφάλι. Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πιθανό κάταγμα στον αυχένα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Η σύζυγός του άκουσε τον γδούπο και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Ειδοποίησε το ΕΚΑΒ γύρω στις 9 το βράδυ και μετά από λίγο ασθενοφόρο με γιατρό βρέθηκε στο σημείο, ωστόσο, ήταν αργά, καθώς διαπιστώθηκε πως ο γνωστός καλλιτέχνης δεν ανέπνεε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου πιστοποιήθηκε επίσημα ο θάνατός του.

e-thessalia.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ