ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση, είχε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης με τον ειδικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας –Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνο Τζανακούλη.

Ο κ. Μανώλης, επισκέφθηκε τον κ. Τζανακούλη στο γραφείο του και τον συνεχάρη επ’ αφορμή της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Συζήτησαν θέματα που αφορούν το Δήμο Τεμπών. Υπήρξε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τον ρόλο που θα πρέπει να έχει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ενώ συμφωνήθηκε, ότι θα πρέπει με κάθε τρόπο να παταχθεί η γραφειοκρατία, που γίνεται εμπόδιο, πολλές φορές, στο έργο των Δήμων.

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος κ. Μανώλης δήλωσε: « Συγχαίρω τον κ. Τζανακούλη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ο κ. Τζανακούλης, λόγω της μακροχρόνιας θητείας του, ως δήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων αντιλαμβάνεται τις σχέσεις Αυτοδιοίκησης – Κράτους. Πιστεύω ότι θα υπάρχει μεταξύ μας ένας διαρκής δίαυλος επικοινωνίας με στόχο την βέλτιστη επίλυση των προβλημάτων, καθώς και την παράλληλη ανάπτυξη των δύο πλευρών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ