ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα 1986, έπειτα και από την οικειοθελή αποχώρηση της ομάδας της Νίκαιας 2012 από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποτελεί πλέον τη μοναδική εκπρόσωπο του Λαρισινού μπάσκετ σε εθνικές κατηγορίες!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την κρίση που περνά το Λαρισινό μπάσκετ, αλλά και την σοβαρή δουλειά, που γίνεται από πλευράς Αμπελωνιτών, οι οποίοι εδώ και 3 χρόνια αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το paidis.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Αμπελώνα 1986, Σταύρο Κωτούλα, ζητώντας του ένα πρώτο σχόλιο, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Η αποχώρηση της ομάδας μπάσκετ της Νίκαιας 2012 από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είναι αδιαμφισβήτητα μια αρνητική εξέλιξη για το Λαρισινό μπάσκετ. Η αντιπαλότητα, που είχαμε οι δυο ομάδες περιορίζονταν μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου και ειλικρινά το συγκεκριμένο γεγονός, με λυπεί ιδιαίτερα.

Όσον αφορά την ομάδα μας, να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Λαρισινού μπάσκετ και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Εμείς, θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα στην κατεύθυνση που έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε από το 2017, όταν και αναλάβαμε τα ηνία του Συλλόγου, με σταθερά βήματα, μετρημένες κινήσεις, προγραμματισμό και συνέργεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ