ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Στον Αγιασμό των Υδάτων σε Αγιά και Αγιόκαμπο ο Χρήστος Καπετάνος

«Η σημερινή ημέρα, των Φώτων, είναι από τις σημαντικότερες γιορτές της Ορθοδοξίας και σηματοδοτεί, με τη βάπτιση του Χριστού, τη νίκη του φωτός και της αλήθειας. Επ’ ευκαιρίας της σημερινής ημέρας, εύχομαι να φωτιστεί ο νους όλων μας,  ούτως ώστε να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις και να κάνουμε τις ορθές επιλογές, για να κυριαρχήσει η σταθερότητα και η ασφάλεια, αλλάζοντας σελίδα και πηγαίνοντας, ταυτόχρονα, τη χώρα και τον τόπο μας μπροστά».

 

Τα παραπάνω επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, από το λιμάνι του Αγιοκάμπου, όπου παραβρέθηκε για τον Αγιασμό των Υδάτων.

 

Συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος πολιτικός παρέστη αρχικά στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην πόλη της Αγιάς.

 

Αμέσως μετά τη λειτουργία  μετέβη στο λιμάνι του Αγιοκάμπου, όπου παραβρέθηκε στην Τελετή Καθαγιασμού των υδάτων, με τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού, την οποία τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγιάς, παρουσία επισήμων και πλήθους πιστών.

Στη συνέχεια, ο κ. Καπετάνος πραγματοποίησε συναντήσεις κι επαφές με κατοίκους, επαγγελματίες της περιοχής αλλά και εκπροσώπους τοπικών φορέων και αρχών, κατά τις οποίες είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, αναφορικά με τοπικού ενδιαφέροντος ζητήματα της ευρύτερης περιοχής της Αγιάς.

 

Κλείνοντας, ο κ. Καπετάνος τόνισε: «Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω δια ζώσης για ακόμη μία φορά με τους συμπολίτες μου από την περιοχή της Αγιάς και των παραλίων της, κατά τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων και να έχουμε μία γόνιμη κι ενδιαφέρουσα, σε γενικότερο επίπεδο, συζήτηση. Στόχος είναι να προχωρήσουμε στη νέα εποχή, μέσω συνεργειών  και το πλέον σημαντικό είναι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, κυρίως να ακούμε, ώστε να είμαστε το δυνατόν χρησιμότεροι.

 

Χρόνια πολλά, με υγεία, αισιοδοξία και ορθή κρίση και Καλή Φώτιση σε όλους μας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ