ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Με πανηγυρική θρησκευτική μεγαλοπρέπεια έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων για τη βάπτιση του Κυρίου από τον Ιωάννη Πρόδρομο τον Βαπτιστή, στο Δήμο Κιλελέρ. Στην έδρα του Δήμου στη Νίκαια, ανήμερα των Θεοφανίων τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία πλήθους πιστών. Στο σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας πραγματοποιήθηκε και η τελετή του καθαγιασμού των υδάτων με την κατάδυση του τιμίου Σταυρού από τον ιερέα π. Αριστείδη Οικονόμου.

Με αφορμή τα Άγια Θεοφάνια, ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο «καλή φώτιση με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο εντεταλμένος σύμβουλος διαχείρισης υδάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Λαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρης Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Ρεντζιάς και Αχιλλέας Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Ακριβούλης, Ιωάννης Ζαχαριάς, Γιώργος Ακριβούλης και Ζωή Ανυφαντή, ο Πρόεδρος Κώστας Παναγούλης και τα μέλη του ΤΣ της ΤΚ Νίκαιας Γ. Ψαρούλης και Βασιλική Μιχαλούλη, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, το μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Κιλελέρ Κατερίνα Σακελλαρίου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Παρόμοιες εκδηλώσεις έγιναν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ