ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

«Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος και της έννομης τάξης. Η προσφορά των Ελλήνων αστυνομικών στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας είναι ανεκτίμητη και διαχρονική.

Η κυβέρνησή μας, στέκεται σταθερά στο πλευρό τους, προάγοντας την επικοινωνία μεταξύ των θεσμών, στο πλαίσιο εμπέδωσης αισθήματος ασφαλείας, ανάλογο με τις προσδοκίες της κοινωνίας.

Κάθε πρωτοβουλία αποκατάστασης των μισθολογικών αδικιών στα Σώματα Ασφαλείας, αποτελεί ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης στο έργο που επιτελούν».
Αυτά τόνισε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, όπου πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και την ηγεσία του Σώματος για τη νέα χρονιά.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο, Αστέριο Μαντζιώκα, τον Αστυνομικό υποδιευθυντή Λάρισας Λοίζο Παντικίδη, καθώς και τον Διοικητή της Τροχαίας Βασίλειο Βλαχογιάννη, στα πρόσωπα των οποίων ευχαρίστησε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ για το έργο, που επιτελούν σε συνεχή και μόνιμη βάση, προασπίζοντας τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Εξέφρασε δε, την ικανοποίησή του για την οικονομική ενίσχυση στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς όπως επεσήμανε, “η Αστυνομία, πέραν των τακτικών καθηκόντων της, συνέβαλλε καθοριστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας”.

Αναφέρθηκε ακόμη, στην ίδρυση και λειτουργία Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας, που προσφέρει ουσιαστική στήριξη αλλά και διέξοδο σε όσες και όσους έχουν υποστεί βία στο οικογενειακό τους περιβάλλον, στο πλαίσιο της εξέλιξης και ανάπτυξης του έργου που επιτελεί η ΕΛΑΣ.

Ο Χρήστος Κέλλας, επανέλαβε, την αναγκαιότητα αύξησης των οργανικών θέσεων της Λάρισας, θέμα, που επανειλημμένα έχει θέσει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, “ώστε να μπορέσουν, επιτέλους, οι Λαρισαίοι αστυνομικοί να επιστρέψουν στα σπίτια και τις οικογένειές τους”.

Τέλος, αν. γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, αφού επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης, κατέληξε στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου διαπίστωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Αστυνομικών κι ευχήθηκε “Καλή Χρονιά” στα στελέχη της Αστυνομίας, δηλώνοντας:

«Είναι χρέος μας να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, που βρίσκεται σε επαγρύπνηση για την ασφάλειά μας και υπερασπίζεται το κράτος δικαίου με αυταπάρνηση και αυτοθυσία.

Η προσφορά των Ελλήνων Αστυνομικών στη Δημοκρατία μας είναι ανεκτίμητη και οφείλουμε να την αναγνωρίζουμε με πράξεις, στηρίζοντας κάθε δίκαιο αίτημά τους.

Εύχομαι, ολόψυχα, καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη, σε όλες και όλους!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ