ΣΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

«Με μεγάλη υπερηφάνεια, βρίσκομαι μαζί σας και καμαρώνω τους νέους μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας.
Τα παιδιά, που βραβεύουμε σήμερα, αποτελούν θετικά πρότυπα επιμονής, θέλησης, εργατικότητας και αποφασιστικότητας, καθώς κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους, αντιμετωπίζοντας και τις δυσκολίες της πανδημίας.

Συγχαρητήρια παιδιά. Αποδείξατε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα».
Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστο Κέλλα, στην εκδήλωση ανάδειξης και επιβράβευσης της αριστείας, που διοργάνωσε το Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο Νίκο Παπαγεωργίου και τα μέλη του ΤΕΕ, τόσο για την επαναφορά του θεσμού βράβευσης των παιδιών των Μηχανικών που εισάγονται στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όσο και για τη συνολική προσφορά τους στην αναπτυξιακή τροχιά της περιοχής, επεσήμανε:

«Το ΤΕΕ – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, αποτελεί ζωντανό πνεύμονα της πόλης, με σπουδαία ιστορία και σημαντική συνεισφορά, στα τοπικά δρώμενα, συνιστώντας μοχλό ανάπτυξης της Κεντρικής Ελλάδας».

Ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, απευθυνόμενος στα παιδιά που πέτυχαν τον στόχο τους, υπογράμμισε πως “η επιτυχία τους, οφείλει να γίνει αφετηρία για μεγαλύτερες κατακτήσεις”, ενώ ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και απόλαυση της φοιτητικής ζωής.

Τέλος, συνεχάρη τους γονείς, για τον “ηρωικό” αγώνα στήριξης των παιδιών τους, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στους εκπαιδευτικούς, τους οποίους ευχαρίστησε για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, διαμορφώνοντας τους χαρακτήρες του αύριο της πατρίδας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ